Connect with us

Sport

OFERTĂ pentru Marius Croitoru de la Voluntari

Published

on

Marius Croitoru a devenit un antrenor interesant pentru cluburile din Liga 1, iar tehnicianul a avut o ofertă de a pleca în altă parte în această iarnă. Înainte ca FC Voluntari să-l numească pe Bogdan Andone, oficialii ilfovenilor au negociat şi cu Marius Croitoru, cel căruia i se oferea un salariu de 7.000 de euro.

Marius Croitoru a dus-o în premieră pe FC Botoşani în play-off-ul Ligii 1, a jucat în preliminariile Europa League, iar stilul de joc şi rezultatele au atras privirile conducătorilor din Liga 1. În această iarnă, FC Voluntari a încercat să producă o surpriză.

Marius Croitoru ar fi putut ajunge la FC Voluntari. Prima reacţie a antrenorului de la FC Botoşani

Directorul general de la FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, a discutat cu Marius Croitoru, căruia i-a propus să preia echipa din Ilfov. Cel mai probabil, FC Voluntari ar fi impus calificarea în play-off-ul Ligii 1, dar tehnicianul a rămas fidel echipei actuale: “Am avut o discuţie cu Bogdan Bălănescu, pe care îl apreciez ca om şi profesional. N-a fost numai de la Voluntari, dar domnul Iftime mi-a zis că nu, sunt nicio formă nu e momentul să plec. În momentul acesta am proiectul aici şi am foarte mulţi jucători aduşi personal şi, automat, probabil greşeam făcând lucrul acesta faţă de ei, să nu mai zic faţă de Iftime”, a declarat Marius Croitoru pentru Telekom Sport.

Înainte de reluarea Ligii 1, FC Voluntari se află pe locul 13, cu 15 puncte, în timp ce FC Botoşani e aproape de play-off, pe locul şapte, cu 18 puncte.

“Nu pleacă în nicio secundă la preţul ăsta, nu contează echipa. La preţul ăsta nu pleacă, el câştigă mai mult la mine. Marius Croitoru merită mai mulţi bani, la multe echipe din România, dar nu cred că pleacă de la mine cel puţin ani de zile. El mi-a spus despre Voluntari a doua zi. Mi-a spus <<Nea Valeriu, să nu luaţi în seamă ce se aude, nici nu poate fi vorba să plec>>”, a declarat omul de afaceri pentru Telekom Sport.

Sursa: TELEKOMSPORT

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad