Connect with us

Administratie

Trei proiecte majore care vor schimba fața comunei Hilișeu Horia

Published

on

Primăria Hilișeu Horia va implementa în următorii patru ani, trei proiecte mult așteptate de locuitori și care vor schimba radical fața acestei comune. 

Ioan Butnaru, primarul comunei Hilișeu Horia, și-a stabilit prioritățile pentru noul mandat și spune că în următorii patru ani vrea să rezolve problema apei, să racordeze comuna la gaz și să asfalteze încă 40 de kilometri de drum.

“Prioritățile acestui mandat sunt apa, gazul și continuarea infrastructurii rutiere. Am asfaltat 12 kilometri și urmează încă 12. Totul este pregătit și în primăvară trecem la asfaltare. Asta înseamnă maxim trei săptămâni de activitate și terminăm cei 24 de kilometri din programul PNDL2. Mai avem patru kilometri din PNDL1, 12 kilometri din PNDR și 6 kilometri de drum județean. De asemenea, avem depus un proiect pe FDI de 18 kilometri. Vom reuși să finalizăm asfaltarea drumurilor comunale”, a declarat Ioan Butnaru.

Pe lângă aceste investiții mari, vor mai fi o serie de proiecte care vizează infrastructura școlară și socială.

“Vreau să mai construim încă două terenuri sintetice pe lângă cele două pe care le avem. Vrem să ne autorizăm serviciul nostru propriu pe componenta socială. Mai avem o grădiniță cu trei grupe pentru cei 90 de copii preșcolari din Hiliseu Crișan. Urmează să predăm amplasamentul pentru sala de sport, o sală cu 108 locuri în Iezer”, a adăugat primarul comunei Hilișeu Horia.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad