Connect with us

Politica

Marius Budăi: “Proiectul de lege adoptat de guvernul Cîțu este un atac la autonomia economică a țării”

Published

on

Ex-ministrul Marius Budăi acuză Guvernul Cîțu de atac la autonomia economică a României și susține “noul CDR” vrea să vândă companiile strategice.

“În plină criză sanitară si economică și într-o discreție absolută, chiar pe ascuns aș putea spune, Guvernul Dreptei Unite a discutat, ieri, modificarea Legii 173/2020, lege promovată de PSD, care interzice vânzarea activelor pe care statul le deține în companiile naționale, pentru o perioadă de doi ani.

În timp ce alte state, precum Germania, Franța, Italia, Polonia, Cehia și Ungaria își protejează companiile strategice pe timp de criză, Guvernul PNL-USR+UDMR vrea să vândă pe nimic companiile care asigură siguranța națională a României!

Proiectul de lege adoptat de guvernul Cîțu este un atac la autonomia economică a țării pentru că permite vânzarea a tot ce mai deține România în termeni de participații ale statului, de la bănci, la companii aeroportuare, petroliere, de energie, feroviare, de poștă și curierat, din telecomunicații, și din institutele de cercetare”, este mesajul lui Marius Budăi, deputat PSD Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad