Connect with us

Administratie

Reclamații false depuse în numele unui primar din județul Botoșani. Procurorii au început o anchetă / DOCUMENTE

Published

on

Un primar din județul Botoșani a “reclamat” un cetățean din comună la trei instituții ale statului, fără ca el să știe. S-a întâmplat în luna decembrie a anului trecut. Când și-a dat seama că este un fals, a depus plângere la Poliție și Parchet și așteaptă să vadă cine s-a folosit de numele său.

Înaintea Crăciunului, Ilie Ivanache, primarul comunei Ungureni, a primit de la Garda de Mediu Botoșani un răspuns la o sesizare. Știind că nu a făcut nicio sesizare la Garda de Mediu, i-a contactat pe reprezentanții instituției ca să vadă despre ce este vorba. Astfel, a aflat că o persoană s-a folosit de numele său și a reclamat un fermier din comuna Ungureni. La scurt timp, a aflat că au mai fost depuse două astfel de sesizări la alte instituții ale statului.

„Înaintea Crăciunului am primit de la Garda de Mediu, un răspuns la o petiție. Am  sunat la Garda de Mediu ca să văd despre ce petiție este vorba pentru eu nu am făcut. Mi-au spus că am reclamat un cetățean din comuna Ungureni care are crescătorie de porci, că taie porci, că prezintă un pericol. Sesizări au fost trimise și la DSV și SGA. I-am anunțat că eu nu am depus nicio petiție și că este vorba de un fals”, ne-a spus Ilie Ivanache.

“La scurt timp, a venit în control un reprezentant al Direcției Sanitar Veterinare. Mi-a spus: Încă așa ceva nu am auzit. De când lucrez la DSV, nu am mai întâlnit un primar care să-și reclame cetățenii. I-am explicat că este un fals dar a mers, a verificat și a constatat că nu era nicio neregulă la respectivul cetățean”, a adăugat primarul comunei Ungureni.

Între timp, Ilie Ivanache a sesizat Poliția și Parchetul și așteaptă ca anchetatorii să-l găsească pe cel care s-a folosit de numele lui pentru a reclama la Garda de Mediu, DSV și SGA.

“Am depus deja plângere la Parchet și aștept ca procurorii și polițiștii să-l găsească pe cel care a depus sesizări în numele meu. Aceste sesizări nu au antetul primăriei, număr de înregistrare și nici ștampilă”, a adăugat Ilie Ivanache, primarul comunei Ungureni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )