Connect with us

Sport

FC Botoșani i-a găsit înlocuitor lui Keyta

Published

on

Hamidou Keyta, golgheterul FC Botoșani, a intrat în ultimele șase luni de contract și nu a acceptat oferta primită pentru prelungirea pe încă un an. Conducătorii clubului i-au găsit deja un înlocuitor.

Atacantul Victor Fernandez (22 ani) și-a reziliat contractul cu Viitorul Constanța și s-a înțeles deja cu FC Botoșani pentru două sezoane. Născut la Barcelona, Fernandez a jucat la Cornella U19, Newcastle U23 și Viitorul. Nu a reușit să se impună la clubul condus de Gică Hagi iar în această iarnă a părăsit Viitorul și a decis să semneze cu FC Botoșani.

“Ne-am înțeles cu jucătorul de la Viitorul. Keyta a intrat în ultimele șase luni de contract și dacă am o ofertă cât de cât, îi dau drumul. Dacă nu îi dau drumul la un salariu de 30.000 pe lună, degeaba îl mai țin până în vară. Nu mai joacă nimic. Are o ofertă. L-am adus pe Fernandez care joacă pe postul lui Keyta”, a precizat Valeriu Iftime.

În această iarnă, FC Botoșani a realizat două transferuri. Este vorba de fundașul ivorian Ulrich Meleke (21 ani) și atacantul spaniol Victor Fernandez (22 ani). În plus, vor mai veni doi jucători de perspectivă pe care Marius Croitoru se va baza din sezonul următor.

“Mai avem niște copii pe care vrem să-i aducem. Un francez de origine română, un fundaș central de 21 de ani. Am semnat cu un copil de 19 ani de la Tg. Jiu. Noi mai căutăm”, a adăugat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad