Connect with us

Administratie

MESAJUL primarului orașului Flămânzi: “Să avem un nou an cu sănătate și multe realizări!”

Published

on

“Am străbătut cu emoții, cu speranțele și neîmplinirile pe care dumneavoastră le cunoașteți, anul 2020. Am parcurs un an cu două feluri de alegeri ale căror rezultate au fost pentru unii îmbucurătoare, iar pentru alții motiv de întristare.

Mulțumim celor care mi-au acordat din nou încrederea atât mie, cât și echipei PNL. Ați arătat că încă vă puneți speranța în noi, ceea ce ne obligă să ne facem datoria, rezolvând cât mai multe din problemele localității. Ne cerem scuze față de cei pe care i-am dezamăgit pentru că așteptările dumnealor nu au fost împlinite, așa cum ne-am fi dorit toți.

Este bine cunoscut faptul că în localitate se investesc 20 mil. de euro, dumneavoastră vedeți lucrările prin care se modernizează străzile pentru transportul cu microbuze electrice, se realizează rețeaua de distribuție a gazelor naturale, se realizează trotuare, piste de biciclete și patru parcuri. În noul an vor începe lucrările la alți 10 Km de asfalt, la reabilitarea tuturor școlilor din localitate, la construirea unei creșe-grădinițe și a unei cantine sociale.

De asemenea, vă anunțăm că în scurt timp urmează să semnăm parteneriatul pentru realizarea unui nou proiect finanțat prin POR 2021-2027, Axa 3 Nord-Est – o regiune durabilă, mai prietenoasă cu mediul. Acest proiect vizează extinderea traseelor de transport urban la care lucrăm în prezent, cu încă 15 km de străzi care să fie asfaltate în zona Chițoveni-Prisăcani, Lanului, Flămânzi-Deal și N. Bălcescu, în următorii ani.

Iată-ne aproape de un nou an și bucuria sărbătorii de la cumpăna anilor va fi încă umbrită de pandemia cu care se luptă întreaga omenire; din acest motiv festivitățile tradiționale, pe care le organizam cu prilejul anului nou, vor fi suspendate. Vă reamintim că adunările publice sunt interzise în perioada Stării de alertă, iar după ora 23, persoanele nu se pot deplasa decât cu un motiv întemeiat și însoțiți de declarație pe proprie răspundere.

Așa cum spune vorba povestitorului, Cele rele să se spele, cele bune să se-adune …, și noi ne dorim în 2021, pentru întreaga comunitate, să depășim piedicile și să avem un nou an cu sănătate și multe realizări!

La mulți ani!”.

DAN OLOERIU, pprimarul orașului FLĂMÂNZI

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad