Connect with us

Administratie

MESAJUL primarului comunei IBĂNEȘTI: “Anul ce va veni va fi despre realitatea în care trăim”

Published

on

“Ancorat în repere greu de anticipat, anul 2020 a adus Ibăneștiului o mulțime de provocări pe toate planurile. A fost un an cel puțin tumultuos, cu numeroase evenimente ce își vor lăsa adânc amprenta asupra istoriei, dat fiind că cele mai importante momente au gravitat în jurul unei pandemii ce a schimbat modul de viață, dar și percepțiile marii majorități a românilor. S-a dovedit a fi un an plin de neprevăzut care ne-a pus la încercare.
Făcând o retrospectivă a acestor 12 luni, constatăm că în comuna Ibănești a predominat frumosul, încrederea și speranța că vom depăși cu bine momentele greu încercate. Chiar dacă pandemia ne-a îngreunat planurile, am continuat să muncim pentru un Ibănești prosper, dezvoltat și dinamic, iar investițiile nu au încetat să apară.
Vă mulțumesc tuturor pentru implicare, pentru sprijinul și încrederea acordate. Pășesc cu speranță în 2021, mai determinat, cu o forță mult mai mare! Anul ce va veni va fi despre realitatea în care trăim, despre continuitatea proiectelor pentru comuna noastră, despre cum să avem o viață și un viitor mai bun. Vă asigur că puteți conta oricând pe sprijinul meu! Să aveti Credință, să fiți Fericiți , să oferiți Iubire și să vă bucurați de Viață! LA MULȚI ANI!”

Romică MAGOPEȚ, primarul comunei IBĂNEȘTI

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad