Connect with us

Administratie

BĂTAIE DE JOC LA ȘTEFĂNEȘTI. Cupolă luminoasă montată în mocirlă

Published

on

La începutul lunii decembrie, autoritățile locale din Ștefănești se lăudau că pentru prima dată a fost creată o atmosferă de sărbătoare în orașul de la granița cu Republica Moldova. Pe 5 decembrie, Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești, posta pe pagina personală de facebook:

“Cu mic cu mare, am așteptat cu nerăbdare aprinderea luminilor. Bucuria copiilor – cea mai frumoasă reacție ! În ajun de sfântul Nicolae am aprins luminile ca semn de speranță: să fiți cu toții sănătoși și să ne vedem cu bine! Să aveți speranțe împlinite, bucurie și nădejdea unui viitor mai bun ! O seară frumoasă tuturor !”.

Numai că după prima prima ploaie, locuitorii orașului nu prea mai aveau acces în zona mult lăudată de autorități deoarece noroiul era până la glezne. În urmă cu câteva zile, pe grupul de facebook Ștefănești Botosani România au fost postate mai multe fotografii din oraș, inclusiv cu obiectele de iluminat amplasate în mocirlă.

UPDATE. Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești, a precizat că obiectele de iluminat au fost cumpărate de la o firmă din Timișoara și au costat aproximativ 35.000 lei

UPDATE. Primarul orașului Ștefănesti a precizat că între timp a rezolvat problema. “Indiferent ce aș face sau aș spune, tot se vor aduce critici. Tunelul a fost montat cu speranța că va fi o bucurie. Ploaia atipică pentru acest sezon ne-a cam încurcat, însă am căutat soluții și am remediat problema”, a precizat Florin Buțura.

Foto: https://www.facebook.com/stefanesti.romania

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad