Connect with us

Administratie

Cosmin Andrei: “Iau în calcul contractarea unui credit pentru asfaltarea străzilor”

Published

on

Anul viitor începe asfaltarea străzilor de la periferia municipiului Botoșani. Asta susține primarul Cosmin Andrei care a adăugat că în acest mandat va realiza toate investițiile promise în campania electorală.

Edilul municipiului a precizat că în prima etapă vor fi asfaltate toate străzile din zona Calea Națională – Petru Rareș – IC Brătianu.

“Anul viitor îmi doresc să fac o licitație pentru toate străzile din cvartalul Calea Națională – Petru Rareș – IC Brătianu. Discutăm de 40 de milioane de lei și căutăm finanțare pentru modernizarea acestei zone. Nu vreau să mai avem o stradă asfaltată și alta pietruită. Mi-am propus pentru 2021 să abordăm unitar licitațiile pentru străzi”, a declarat Cosmin Andrei care a adăugat că în cazul în care nu va primi fonduri de la guvern, va contracta un credit bancar:

“După aprobarea bugetului, voi putea spune clar câți kilometri voi asfalta în 2021. Poate acest guvern își va îndrepta atenția și către primăriile conduse de primari PSD și vor primi măcar cât au primit primăriile conduse de primari PNL. Lucrăm la documentațiile pentru un număr mare de străzi care vor fi asfaltate. Dacă sumele din bugetul local nu vor fi suficiente, iau în calcul contractarea unui credit pentru rezolvarea acestei probleme a municipiului Botoșani. Oamenii așteaptă de ani de zile de iluminat și asfalt”, a mai spus primarul municipiului Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad