Connect with us

National

Reacţiile adverse la vaccinul împotriva COVID-19 vor fi raportate pe o platformă online

Published

on

Platforma pentru raportarea reacțiilor adverse suspectate post-imunizare la vaccinurile împotriva COVID-19 este funcțională, începând de luni, 28 decembrie. Anunţul a fost făcut de Comitetul Naţional de Coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19.

Autorităţile au anunţat cum pot pacienţii să semnaleze reacţiile adverse la vaccinul împotriva COVID-19, la doar o zi de la debutul campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus.

„Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR) pune la dispoziția pacienților si a profesioniștilor din domeniul sănătății noile fișe de raportare a reacțiilor adverse suspectate post-imunizare la vaccinurile împotriva COVID-19”, a anunţat Comitetul Naţional de Coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19, într-un comunicat.

„Fișa de raportare poate fi accesată pe site-ul anm.ro, în secțiunea – VACCINARE COVID-19 (https://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/farmacovigilenta/raportarea-reactiilor-adverse-in-context-covid-19/)

Citește mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad