Connect with us

National

Reacţiile adverse la vaccinul împotriva COVID-19 vor fi raportate pe o platformă online

Published

on

Platforma pentru raportarea reacțiilor adverse suspectate post-imunizare la vaccinurile împotriva COVID-19 este funcțională, începând de luni, 28 decembrie. Anunţul a fost făcut de Comitetul Naţional de Coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19.

Autorităţile au anunţat cum pot pacienţii să semnaleze reacţiile adverse la vaccinul împotriva COVID-19, la doar o zi de la debutul campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus.

„Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR) pune la dispoziția pacienților si a profesioniștilor din domeniul sănătății noile fișe de raportare a reacțiilor adverse suspectate post-imunizare la vaccinurile împotriva COVID-19”, a anunţat Comitetul Naţional de Coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19, într-un comunicat.

„Fișa de raportare poate fi accesată pe site-ul anm.ro, în secțiunea – VACCINARE COVID-19 (https://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/farmacovigilenta/raportarea-reactiilor-adverse-in-context-covid-19/)

Citește mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )