Connect with us

Administratie

Cosmin Andrei: “Mă deranjează că plătim subvenții la Cornișa. Va trebui să umblăm la structura de personal”

Published

on

Noul primar al municipiului Botoșani vrea să diminueze suma alocată de la bugetul local pentru parcul de agrement Cornișa. Edilul susține că în cazul în care veniturile vor fi mici și în 2021, trebuie făcute restructurări de personal.

2019 a fost un an foarte bun pentru parcul de agrement Cornișa iar încasările au depășit așteptările. S-a reușit acoperirea în mare parte a cheltuielilor și se spera ca în 2020 să se obțină un profit care să fie investit în noi obiective. Pandemia de coronavirus a dat peste cap toate calculele iar piscina, patinoarul și terenurile de fotbal și tenis au fost mai mult închise. Pentru că încasări nu prea au fost, cheltuielile au trebuit suportate din bugetul local.

“Parcul de agrement Cornișa este cea mai mare problemă pe care o avem. Dincolo de investiția frumoasă, avem o parte de o subvenție însemnată. Vom vedea dacă trebuie o reorganizare în ceea ce privește personalul. Să vedem dacă mai trebuie la fel de mulți oameni, în condițiile în care mai mult a fost închis parcul. Dacă anul viitor vom avea o situație similară, va trebui să umblăm la structura de personal pentru că plătim oamenii degeaba. Dacă lucrurile vor merge normal și vor fi încasări, dacă vom avea un management eficient care să nu mai solicite subvenții de la bugetul local, atunci va fi extraordinar. Mă deranjează că plătim subvenții la Cornișa. Cu cât aceste subvenții sunt mai mici, cu atât vom avea mai mulți bani pentru dezvoltarea orașului”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad