Connect with us

National

Telefoanele pe care Whatsapp nu va mai funcționa de la 1 ianuarie

Published

on

O nouă veste își face apariția în industria IT&C, asta după ce oficialii aplicației Whatsapp, au anunțat că aplicația nu va mai funcționa de la 1 ianuarie pe anumite terminale. Iată despre ce telefoane este vorba precum și alte detalii despre acest eveniment.

Aplicația Whatsapp, deținută de către cei de la Facebook, este una dintre cele mai folosite aplicații de mesagerie instantă la momentul actual la nivel global. Datorită facilităților cu care aceasta a venit precum criptarea mesajelor și nu numai, a reușit să câștige notorietate pe piața instant messaging-ului.

Facebook însă a decis să vină cu un anunț pentru toți utilizatorii aplicației, care face referire la anul 2021. Astfel, această aplicație nu va mai putea fi folosită pentru utilizatorii de iPhone până când utilizatorii nu vor trece la următoarea versiune de iOS. Cunoscutul brand de telefoane nu este singurul care este vizat de acest anunț. Alte terminale care folosesc sistemul de operare Android vor ajunge să întâmpine aceeași problemă daca sistemul de operare nu va fi adus la zi.

Așadar, după data de 31 decembrie 2020, aplicația nu va mai fi disponibilă utilizatorilor de iPhone care rulează cu sistemul de operare iOS 9 precum și pe dispozitivele care rulează sistemul de operare Android 4.0.3, sau versiuni anterioare. În această listă intră telefoanele marca iPhone, modelele: 4, 4S, 5, 5S, 5C, 5, 6S, telefoane la care încă se mai poate întâlni acea versiune a sistemului de operare.

Citește mai mult pe IMPACT.RO

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad