Connect with us

Administratie

Primăria Botoșani va achiziționa 10.000 de tablete cu bani europeni

Published

on

Primăria municipiului Botoșani a pregătit două proiecte prin care încearcă să rezolve problemele din învățământul online și în același timp să doteze școlile și grădinițele cu toate echipamentele necesare.

Potrivit primarului Cosmin Andrei, valoarea celor două proiecte este de aproximativ șase milioane de euro iar implementarea lor va fi în vara anului viitor.

“Am reușit să depunem două proiecte pentru învățământul botoșănean, în valoare de șase milioane de euro, pentru achiziția de tablete și material de dezinfecție în școli. Aproximativ 10.000 de copii vor primi tablete prin acest proiect European. De asemenea, vor fi dotate sălile de clase cu laptopuri, camera web, videoproiectoare. Aceste proiecte ne vor asigura un cadru normal pentru învățământul în condițiile actuale. Termenul limită pentru depunerea proiectelor este luna februarie după care aceste proiecte intră în evaluare. După ce semnăm contractele de finanțare, pregătim caietele de sarcini pentru a face licitația. Abonamentele pentru cele 10.000 de tablete vor fi plătite prin acest proiect”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad