Connect with us

National

O televiziune importantă dispare din România din ianuarie. ”Este finalul unei călătorii”

Published

on

O televiziune importantă dispare din România din grila de programe. Telespectatorii nu vor mai putea urmări începând cu luna ianuarie postul TV. Reprezentanții au anunțat că se încheie o călătorie frumoasă.

O televiziune importantă de filme se închide începând cu prima lună a anului viitor. Astfel, din ianuarie, telespectatorii care urmăreau programele Paramount Channel nu vor mai putea accesa acest canal TV. Deja a fost publicat un promo care rulează atât pe post cât și pe Youtube, care anunță faptul că Paramount Channel își încheie călătoria pe micile ecrane.

Cu toate acestea, canalul va prefa ștafeta către Comedy Central. Postul TV deținut de compania Viacom va urma să preia producțiile care erau în general difuzate de către Paramount Channel. Astfel, producțiile proprii Paramount, precum și filmele realizate în studiourile Hollywood vor putea fi urmărite începând cu anul viitor pe Comedy Central. În cadrul promo-ului sunt menționate unele dintre cele mai cunoscute producții de film precum: “Transformers 3”, “Misiune imposibilă”, “Fantoma mea iubită”.

Citește mai mult pe IMPACT.RO

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad