Connect with us

Sport

Cota lui Hamidou Keyta a explodat dar FC Botoșani riscă să nu încaseze niciun euro

Published

on

Hamidou Keyta (26 ani) a venit la FC Botoșani în septembrie 2019, de la Viitorul Constanța. La început, a jucat puține minute și nu a impresionat dar în acest sezon, francezul de origine senegaleză a marcat nouă goluri în 15 etape.

Potrivit site-ului Transfermarkt, Hamidou Keyta era cotat la 200.000 de euro în momentul în care a venit la FC Botoșani iar acum a ajuns la 700.000 de euro. Deși a avut o contribuție importantă la relansarea acestui jucător, FC Botoșani riscă să nu încaseze niciun euro iar Keyta poate semna cu un alt club care îi oferă un salariu mai mare.

“El intră în ultimele șase luni de contract și așteaptă să-i dau drumul. Nu o să-i dau drumul. El caută o echipă din străinătate. Dacă nu are o ofertă avantajoasă, rămâne la noi. O să vedem în vară. Mai sunt echipe în România care vor să-i dea un salariu mai mare ca la noi. Dacă vrea să plece în iarnă și este o ofertă bună pentru club, e posibil să-i dau drumul. Dacă pleacă Keyta, vom aduce un alt jucător”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad