Connect with us

National

Prima tranșă de vaccin anti-COVID ajunge mâine în țară, pe 27 decembrie începe vaccinarea

Published

on

Prima tranşă de vaccinuri împotriva COVID-19 alocată României va sosi vineri în Vama Nădlac, a declarat joi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

“Vom comunica public care sunt paşii pe care îi vom urma, atât la Nădlac, mâine, cât şi poimâine, în Bucureşti. Vă vom anunţa din timp exact care este calendarul. În declaraţia de azi, domnul preşedinte Klaus Iohannis a lămurit acest aspect”, a spus Bode, la predarea mandatului către ministrul Transporturilor şi cel al Digitalizării, citat de Agerpres.

Întrebat dacă se va vaccina, ministrul a răspuns că o va face, cu siguranţă. Acelaşi răspuns afirmativ a fost dat şi de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, şi de cel al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Cristian Teleman.

Joi, președintele Klaus Iohannis a precizat că vaccinarea va începe mai degrabă simbolic, pe 27 decembrie, dar în zilele următoare vor sosi următoarele tranşe de vaccin şi aşa se va continua, “până când toată populaţia beneficiază de vaccin”, a spus şeful statului.

Sursa: REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad