Connect with us

Evenimente

Material lemnos confiscat

Published

on

La data de 22 decembrie 2020 polițiștii Biroului de Ordine Publică în cooperare cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Suceava și Ocolul Silvic Botoșani au acționat în sistem integrat pe raza municipiului Botoșani pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

Astfel, polițiștii au oprit pentru control pe strada Porumbelului din municipiul Botoșani, o autoutilitară condusă de un bărbat de 73 de ani din județul Suceava, care transporta cantitatea de 10, 442 metri cubi de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu de posedă documentele legale specifice transportului de material lemnos, motiv pentru care s-a dipus confiscarea acesteia, precum și indisponibilizarea în vederea confiscării a autoutilitarei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m.c., neînsoțite de documente specifice.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad