Connect with us

Administratie

Cadouri pentru aproximativ 350 de copii din comuna Vf. Câmpului FOTO&VIDEO

Published

on

Primăria comunei Vf Câmpului păstrează tradiția începută în urmă cu câțiva ani și chiar dacă este pandemie, copiii nu au fost uitați de autoritățile locale și și-au primit cadourile promise.

Dacă în alți ani, cadourile erau împărțite în ultima zi de școală, de această dată, copiii au fost invitați în curtea primăriei unde a fost amenajat un mic parc, cu iluminat ornamental, brad împodobit și un panou cu scrisorile și desenele celor mici. Rând pe rând, copiii au venit și au primit cadourile pregătite de primărie, au făcut fotografii cu bradul împodobit, cu Moș Crăciun și au lipit scrisorile pe panoul din curtea instituției.

Maria Huțu, primarul comunei Vf. Câmpului, spune că în acest an nu va putea organiza o paradă a datinilor și obiceiurilor de iarnă dar speră ca tradițiile să nu se piardă în această zonă a județului. Ea le-a transmis celor mici că vor putea colinda dar cu respectarea regulilor impuse de autorități.

“Am oferit 300 de cadouri copiilor de la școlile comunei Vf. Câmpului și 40 de cadouri celor cu vârsta între zero și patru ani. Cadourile constau în dulciuri, sucuri, fructe, cărți de povești, culori, truse de geometrie. Nu am mai putut să merg la școală și să ofer cadourile, așa cum am procedat în ultimii patru ani, dar am înființat acest mini parc Bucuria copiilor. Copiii vin și își primesc cadourile, fac poze, lipesc acele scrisori și desene, tot în spiritul acesta de sărbătoare. Asta este singura acțiune pe care o putem organiza. În schimb, copiii vor putea merge cu colindul. Am primit foarte multe telefoane și mesaje vis-à-vis de organizarea acestor tradiții și obiceiuri de iarnă. Noi nu facem nimic la primărie, respectăm și aplicăm legea, dar ei vor avea posibilitatea să meargă, să colinde iar tradiția va merge mai departe”, ne-a spus Maria Huțu, primarul comunei Vf. Câmpului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad