Connect with us

Politica

Primarii cu rezultate în PNL Botoșani nu vor schimbarea conducerii: “Au fost atacuri, sabotări…”

Published

on

Doi dintre primarii PNL Botoșani care au câștigat atât alegerile locale cât și cele parlamentare nu sunt de acord cu schimbarea conducerii partidului. Ei consideră că rezultatul slab de la alegerile parlamentare se datorează faptului că sunt mai multe tabere.

Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi, susține că unii nu și-au făcut treaba în cele două campanii electorale iar acum solicită demisii în partid.

“Atâta timp cât pierzi alegerile locale la municipiu, pierzi alegerile parlamentare rușinos, să vii ulterior și să ceri demisia unui președinte de partid… Nu văd oportun ce s-a întâmplat. Au fost atacuri la adresa președintelui, sabotări de genul: îl susțin numai pe X sau pe Y. Era de așteptat să obținem acel scor. Nu poți să tragi pentru un candidat și să nu tragi pentru celălalt. PNL în înseamnă un tot în care sunt mai buni și mai puțin buni. Cine a avut implicare, a câștigat. Eu în opoziție nu am cerut sprijinul nimănui, am făcut proiecte pe fonduri europene și am reușit. Cei care nu au vrut să tragă pentru partid, acum au posibilitatea să caute fonduri europene. Nu o să-i încurce nimeni. Să-și ia gândul de la rectificări de buget sau că o să vină cineva să le aducă fonduri guvernamentale. Trebuie să se limpezească lucrurile la nivel central și se va face o analiză pe plan local”, a spus Dan Oloeriu.

“Nu văd de ce Șoptică ar trebui să-și dea demisia. După părerea mea, e singurul care ar putea duce organizația mai departe. După orice eșec, toată lumea cere capul președintelui. În momentul în care Șoptică și-ar da demisia, aș vedea mai multe tabere care să se bată pentru conducerea partidului. Urmează deconcentratele, împărțirea pe funcții. Fiecare ar vrea să-și pună oamenii lui. Eu consider că ar trebui găsiți oameni profesioniști care să conducă instituțiile, chiar dacă nu sunt membri de partid”, a spus Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad