Connect with us

Evenimente

Bărbat de 48 de ani bătut pe o stradă din Botoșani

Published

on

Un conflict verbal spontan, izbucnit sâmbătă seară pe strada Sucevei din municipiul Botoșani, s-a finalizat, pe de o parte, cu agresarea fizică a unui bărbat în vârstă de 48 de ani, iar pe de altă parte, cu întocmirea de către jandarmi a actelor de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,, lovire și alte violențe”.

Agresorul, în vârstă de 32 de ani, nu s-a mulțumit cu faptul că l-a doborât la pământ prin loviturile de pumni, astfel că a continuat să îl lovească cu picioarele unde i-a fost mai la îndemână.

După ce agresorul s-a potolit, victima sa a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, un echipaj de jandarmi și o ambulanță fiind direcționate în scurt timp la locul solicitării.

Bărbatul agresat a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, iar agresorul a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde i-au fost întocmite actele procedurale, care vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea competentei soluționări.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad