Connect with us

Sport

Marius Croitoru a fost eliminat după ce s-a încheiat meciul: “Se cred așa de mari încât nu pot să le zică nimeni nimic. Nici nu poți să stai de vorbă cu ei”

Published

on

Marius Croitoru va începe anul 2021 în tribună. El a fost eliminat după ce s-a încheiat meciul cu FC Voluntari, arbitrul Istvan Kovacs fiind deranjat de reproșurile antrenorului botoșănean.

Marius Croitoru a primit un cartonaș galben în timpul meciului iar la final a intrat pe teren și i-a reproșat arbitrului Istvan Kovacs că nu a dictat penalty în prelungirile meciului, la un fault asupra lui Camara. Acesta a scos cartonașul galben și apoi pe cel roșu.

“Când mi-a dat galben, mi-a spus: stăm de vorbă după meci. După meci m-am dus la el și i-am spus: de ce nu ai dat penalty la Camara. La Șeroni s-a auzit din tribună când l-a lovit. Mi-a spus că s-a autoaccidentat dar el e lovit pe exterior. Mi-a dat galben imediat, fără să jignesc. La golul lor, al patrulea arbitru a zis de cinci ori fault și el nu a dat. Când îi spune dă-i galben lui Croitoru, sprint la bancă. Nu contează unde e. Poartă cu mândrie galbenul ăla. Suntem arbitri FIFA… Pentru ei ar trebui să fie o joacă în România. La valoarea lor ar trebui să fie o joacă și nu să-și complice singuri existența. Se cred așa de mari încât nu pot să le zică nimeni nimic. Nici nu poți să stai de vorbă cu ei”, a spus Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad