Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC Voluntari 1-1. M. Croitoru: „Nu știu ce ne lipsește pentru că ocazii am avut”

Published

on

În anii trecuți, FC Botoșani era o echipă foarte bună pe teren propriu și nu dădea prea multe șanse adversarilor, fie că aceștia erau FC Voluntari sau CFR Cluj. În schimb, sezonul acesta, echipa antrenată de Marius Croitoru a obținut mai multe puncte în deplasare decât pe Municipalul din Botoșani.

După egalul cu FC Voluntari, Marius Croitoru s-a arătat dezamăgit că nu a încheiat anul pe loc de play-off dar este optimist pentru 2021.

“Din păcate nu reușim să câștigăm acasă. Într-un tur de campionat am câștigat un singur meci. Dacă câștigam un meci în plus, eram mult mai sus în clasament. Nu știu ce ne lipsește pentru că ocazii am avut. Anul trecut am început mai slab dar ne-am revenit și am făcut 20 și ceva de puncte acasă. Din păcate, în acest moment suferim pe teren propriu. Era bine să fim în play-off. În ultima lună nimeni nu ne dădea nicio șansă să fim aici, eram undeva pe locul 12. Am reușit să nu luăm bătaie în ultimele șase meciuri, am adunat ceva puncte, am ieșit de acolo, suntem pe locul șapte și sperăm la mai multe anul viitor”, a spus Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad