Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC Voluntari 1-1. GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani joacă astăzi ultimul meci oficial din 2020, împotriva formației FC Voluntari. Înaintea acestei partide, FC Botoșani este pe locul opt cu 17 puncte iar FC Voluntari este pe locul 13 cu 14 puncte.

FC Botoșani începe mai bine partida, are posesia dar primele două șanse de a marca au aparținut oaspeților. Jefte Betancor este scăpat din marcaj de două ori dar nu reușește să-l învingă pe Hankic.

Prima ocazie a botoșănenilor vine în minutul 29. Patache a centrat de pe dreapta, Keita a reluat cu capul din careu dar mingea trece peste poartă. Cu cinci minute înainte de pauză, oaspeții ratează o mare ocazie prin același Betancor.

Replica botoșănenilor vine un minut mai târziu când Târcoveanu șutează în plasa laterală.

Repriza secundă începe tot cu FC Botoșani în atac iar în minutul 48 Al Mawas ratează incredibil din șase metri. Un minut mai târziu, Tîrcoveanu este faultat în careu iar Istvan Kovacs arată punctul cu var. Hamidou Keita execută și marchează iar din minutul 50 FC Botoșani conduce cu 1-0.

FC Botoșani rămâne în atac, Tîrcoveanu și Enriko Papa șutează din marginea careului dar scorul rămâne 1-0. Stoica, intrat pe teren în partea secundă, este aproape de egalare dar șutează în Hankic. Același Stoica pătrunde în careu dar reia peste poartă.

În minutul 74, FC Voluntari egalează. Răzvan Grădinaru marchează de la aproape 30 de metri. Finalul meciului a aparținut botoșănenilor dar elevii lui Marius Croitoru nu reușesc să marcheze încă o dată pentru a obține toate cel trei puncte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad