Connect with us

Administratie

Dan Oloeriu: “În următorii doi-trei ani, în orașul Flămânzi, vor intra 20 de milioane de euro”

Published

on

Primăria orașului Flămânzi are numai puțin de 13 proiecte cu finanțare europeană care se implementează, valoarea investițiilor fiind de aproximativ 20 de milioane de euro.

Primarul Dan Oloeriu spune că s-a ratat nicio șansă de a obține banii europene și că au fost depuse proiecte pe toate axele de finanțare. S-au obținut bani pentru infrastructura rutieră, pentru modernizarea unor clădiri, pentru gaz, pentru reducerea sărăciei dar și pentru dezvoltarea sistemului de învățământ.

„Suntem la implementarea unui număr de 13 obiective pe fonduri europene și mai avem încă patru obiective. În următorii doi-trei ani, în orașul Flămânzi vor intra 20 demilioane de euro. Avem proiectul de gaz care este în evaluare plus proiectul pe POIM care vizează achiziția de tablete, laptopuri și dezinfectanți. Vom cumpăra în jur de 1700 de tablete, adică pentru toți elevii din localitate. Laptopuri, calculatoare și multe alte lucruri necesare dotării școlilor. Am lucrat la cei 34 de kilometri de aducțiune apă și 34 de kilometri de canalizare. Suntem în faza finală de pregătire a studiului de fezabilitate. La prima oportunitate de finanțare vom depune cererea și studiul de fezabilitate. Cu acest proiect, rezolvăm în totalitate problema apei și canalizării”, a spus Dan Oloeriu care a adăugat:

„În momentul în care se va deschide o nouă finanțare pe mobilitate urbană, vom fi pregătiți cu studiu de fezabilitate, proiect tehnic și absolut toate studiile. Atunci vom intra mai ușor la finanțare. Acest nou proiect de mobilitate urbană va cuprinde încă aproximativ 15 kilometri de infrastructură rutieră, trotuare, achiziționarea a încă un microbuz electric, încă un traseu de transport local care să includă localitățile Chițoveni și Prisacani, plus extinderea celorlalte trei trasee”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad