Connect with us

Economic

S-a deschis Dulcinella. Celebrele dulciuri din Republica Moldova se găsesc acum și în Botoșani FOTO&VIDEO

Published

on

Rețeaua de cofetării Dulcinella a trecut Prutul și se extinde în România. Deja s-au deschis trei cofetării în Iași, Pașcani și Botoșani iar până la sfârșitul anului se mai deschid încă două.

Vestea că se deschide în municipiul Botoșani o cofetărie cu celebrele dulciuri moldovenești și că vor fi reduceri de 30%, i-a făcut pe unii botoșăneni să iasă din case și să fie printre primii clienți Dulcinella. În fața cofetăriei deschise pe strada Grivița, lângă Uvertura Mall, s-au adunat peste 50 de botoșăneni dornici să cumpere prăjiturile, bomboanele și celelalte produse aduse din Republica Moldova.

Cunoscutul artist Ion Paladi, imaginea brandului Dulcinella, le-a vorbit oamenilor prezenți despre legăturile lui cu județul Botoșani și despre produsele care vor putea fi cumpărate din această cofetărie. Printre invitați, s-au numărat Fetele din Botoșani, Cosmin Andrei – primarul municipiului Botoșani, Marcel Chelariu – primarul comunei Suharău, Aurel Ștefan – primarul comunei Vorona și Angela Toma Grădinaru, fostul primar al comunei George Enescu.

DESPRE DULCINELLA

În sloganul ’’Dulcinella’’ se regăsește esența brandului: “ZIUA TA UN PIC MAI DULCE”.

Dulcinella a creat  în cei peste 15 ani de activitate o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și placintărie – tradiționale moldovenești și inovatoare, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Compania Dulcinella a fost înființată în anul 2005, în mun. Chișinău, Republica Moldova. Compania își are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie și comercializarea acestora prin prisma propriei rețele de magazine specializate, în număr de 30.

În anul 2019, a fost stabilit motto-ul pentru strategia de dezvoltare a produsului – Dulcinella revoluționează. Acest motto are la bază diferențierea produsului, și anume tortul, de tot ce este pe piață și elaborarea unor gusturi noi, specifice doar companiei Dulcinella, la baza cărora stau elementele avantajului nostru concurențial unic.

Astfel, produsele marca Dulcinella au fost clasificate în următoarele serii:

  • Seria Autor
  • Seria Fusion
  • Seria Raw&Veg
  • Seria Tradiționale
  • Seria Clasice

La baza seriilor stau următoarele elemente comune: dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noi, ce ar permite formarea unor gusturi excepționale, pe care familia Dulcinella le împărtășește tuturor.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad