Connect with us

Sport

Viitorul – FC Botoșani 1-2. Meci spectaculos, victorie mare

Published

on

FC Botoșani câștigă trei puncte importante pe terenul Viitorului, în urma unui meci spectaculos, cu trei goluri, trei bare, multe ocazii la cele două porți și o eliminare.  

FC Botoșani a început în atac iar în minutul 6, Florescu a fost aproape de a deschide scorul dar portarul gazdelor a reușit să-și salveze echipa. Gazdele echilibrează repede jocul, Artean șutează din marginea careului dar mingea lovește bara porții lui Hankic. Echipa antrenată de Mircea Rednic rămâne în ofensivă, Iancu, Cosmin Matei și Dussaut sutează spre poarta botoșănenilor dar scorul rămâne egal. FC Botoșani revine în ofensivă dar Jonathan Rodriguez și Mahmoud Al Mawas ratează deschiderea scorului. În minutul 36, FC Botoșani reușește să marcheze în urma unui corner. Chindriș a reluat cu capul spre poartă, Căbuz a respins de sub bară iar Keita a marcat din careul mic. Două minute mai târziu, Viitorul este aproape de a egala dar Matei trimite în bară.

Gazdele încep mai bine repriza secundă, au posesia mingii dar nu reușesc să se apropie de poarta lui Hankic. În minutul 60, FC Botoșani rămâne cu un om mai puțin. Ongenda încasează două cartonașe galbene în trei minute pentru niște gesturi copilărești și este eliminat.

Botoșănenii nu se retrag în apărare pentru a menține avantajul de un gol și încearcă să joace în continuare ofensiv iar în minutul 68 Keita șutează la colțul lung și îl învinge pe Căbuz. Viitorul încearcă să revină în joc și să obțină măcar un punct. În minutul 80, Luckassen reia cu capul spre colțul lung dar mingea lovește încă o dată bara. Șase minute mai târziu, același Luckassen are o ocazie mare de gol dar nici de această dată nu reușește să marcheze. Matei șutează din marginea careului dar Hankic are încă o intervenție foarte bună. În minutul 90, Luckassen marchează cu capul din șase metri dar era prea târziu ca Viitorul să mai obțină un rezultat pozitiv.

În urma acestei victorii, FC Botoșani egalează pe Viitorul la puncte și revine în lupta pentru play-off.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad