Connect with us

National

Sărbătorile de iarnă vin cu restricţii. Guvernul aprobă o nouă STARE DE ALERTĂ

Published

on

Guvernul aprobă prelungirea restricţiilor din starea de alertă. Deoarcele este un cabinet provizoriu, după demisia premierului Orban, noi restricţii importante nu pot fi introduse.

Sărbătorile de iarnă vin la pachet cu un cadou nedorit de la autorităţi. Guvernul se reuneşte pentru a aproba proiectul de hotărâre prin care este prelungită starea de alertă pe teritoriul României cu încă 30 de zile, începând din 14 decembrie, a anunţat şeful DSU Raed Arafat.

„Organizarea şi desfăşurarea activităţilor operatorilor de transport de cablu care deservesc pârtiile de schi se realizează prin ordin comun al miniştrilor. Dacă cabina are capacitate de 20 de persoane, probabil va fi stabilit că 10 persoane pot fi transportate cu cabina. Telescaunele, teleschiurile vor funcţiona la fel mai departe. În rest, toate măsurile care au fost până acum, bineînţeles cu excepţia deschiderii pieţelor, măsurile rămân la fel cele până la 1,5, cele între 1,5 şi 3 şi peste 3”, a explicat Arafat, la finalul şedinţei CNSU care propus prelungirea stării de alertă cu alte 30 de zile.

Citește mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad