Connect with us

Sport

FC Botoșani – Astra 1-1. GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani și Astra Giurgiu se întâlnesc în această seară pe Municipal, în primul meci al etapei a XIII-a din Liga 1. Cele două echipe au jucat în play-off-ul sezonului trecut dar în actuala ediție de campionat nu au mai impresionat. Înaintea acestui meci, FC Botoșani este pe locul 11 cu 13 puncte iar Astra este pe 15 cu doar 9 puncte.

FC Botoșani a avut inițiativa în debutul meciului dar nu și-a creat nicio ocazie la poarta lui David Lazar. Prima ocazie a meciului aparține botoșănenilor în minutul 16. Rodriguez șutează de la 20 de metri dar Lazar respinge de sub bară. Trei minute mai târziu, Keita pătrunde în careu și șutează pe centrul porții dar Lazar respinge încă o dată.

În minutul 27, Al Mawas are o ocazie mare de gol dar șutează mult peste poartă. Trei minute mai târziu, același Al Mawas ratează incredibil din opt metri. Chindriș are și el șansa golului în minutul 35  dar Lazar își salvează încă o dată echipa. În minutul 38, Astra își trece în cont prima șansă de a marca. Budescu a centrat de pe dreapta, Răduț reia cu capul la colțul scurt dar Pap prinde fără probleme.

Repriza secundă începe cu o șansă de gol a gazdelor dar Ongenda șutează slab din interiorul careului. Replica oaspeților vine imediat, Budescu șutează la colțul lung dar Pap respinge.În minutul 54, Astra deschide scorul în urma unui corner. A marcat Mattia Montini, jucător intrat pe teren cu 20 de secunde înaintea golului.

FC Botoșani încearcă să revină în atac dar fără ocazii mari la poarta lui Lazar.

În minutul 67, Dima face un henț în propriul careu iar arbitrul dictează penalty. Keyta execută și marchează iar din minutul 69 scorul este 1-1. Botoșănenii au dominat finalul partidei dar oaspeții s-au apărat bine până în minutul 89 când Keyta a avut o șansă mare de a marca.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar FC Botoșani continuă seria fără victorii.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad