Connect with us

Evenimente

Cetățean moldovean prins cu marijuana în Vama Stânca

Published

on

Echipa comună de control din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, formată din poliţişti de frontieră și inspectori vamali, a descoperit o substanță vegetală de culoare verde-oliv, cu miros înţepător, susceptibilă a fi marijuana, ascunsă în buzunarul pantalonilor unui cetățean din R. Moldova.

Ieri, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, ca pasager într-un autocar, cetățeanul din R. Moldova, C.P., în vârstă de 31 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră și inspectori vamali, a descoperit ascunsă în buzunarul lui C.P. o punguță ce conținea 35 g de substanță vegetală de culoare verde-oliv, cu miros înţepător, susceptibilă a fi marijuana.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat respectiva substanţă pentru consum propriu. Substanța descoperită a fost ridicată, ambalată, sigilată și urmează a fi trimisă spre expertiză la un laborator de specialitate.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu fără drept şi contrabandă calificată.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad