Connect with us

Politica

Social democrații sunt convinși că vor câștiga în județul Botoșani VIDEO

Published

on

Social democrații din Botoșani nu au fost foarte încântați de rezultatele exit-poll-urilor anunțate la nivel național dar consideră că vor câștiga în județul Botoșani.

Membrii PSD, în frunte Doina Federovici, Marius Budăi, Lucian Trufin și Cosmin Andrei s-au adunat în această seară la sediul din strada Cuza Vodă. Au urmărit primele rezultate ale exit-poll-urilor dar nu s-au bucurat excesiv chiar dar PSD era pe primul loc.

Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a anunțat că social democrații vor face o numărătoare paralelă și că este convinsă că social democrații au câștigat alegerile în județ.

“Le mulțumesc tuturor botoșănenilor care astăzi s-au prezentat la vot. A fost o campanie electorală dificilă, în care nu amn avut posibilitatea să ne întâlnim cu toți botoșănenii, să le explicăm de ce guvernul liberal trebuie să plece acasă. Sper ca după ziua de astăzi să nu crească numărul cazurilor. Așteptăm ca în momentul în care ajung procesele verbale la sediu, să facem și noi numărătoarea paralelă. Suntem optimiști că vom avea un rezultat bun la nivelul județului Botoșani. Mesajele transmise de botoșăneni induc faptul că suntem pe primul loc”, a spus Doina Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad