Connect with us

Sport

Sepsi – FC Botoșani 2-2. INCREDIBIL. Două puncte pierdute la ultima fază

Published

on

FC Botoșani a pierdut două la ultima fază a meciului, după o greșeală mare a fundașilor. Cel care a reușit egalarea a fost bulgarul Radoslav Dimitrov, fostul fundaș dreapta al FC Botoșani.

Prima repriză a meciului a fost echilibrată, cu o posesie mai bună a gazdelor dar fără ocazii mari la poarta lui Edi Pap. În minutul 37, la prima ocazie de gol, FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Keyta își depășește ușor adversarii, îi centrează lui Târcoveanu care marchează în poarta goală.  La pauză, FC Botoșani era în avantaj și se părea că echipa antrenată de Marius Croitoru continuă seria rezultatelor foarte bune la Sf. Gheorghe.

La pauză, Leo Grozavu a făcut trei schimbări și spera să întoarcă rezultatul dar cei care au marcat au fost botoșănenii. În minutul 53, Keya își depășește doi adversari și majorează avantajul echipei FC Botoșani. Replica gazdelor a venit imediat iar în minutul 55 Mitrea a redus din diferență.  Sepsi a forțat egalarea, a dominat jocul, și-a creat câteva ocazii mari dar portarul Edi Pap și-a salvat echipa până în minutul 90+4 când Dimitrov a profitat de bâlbâiala fundașilor botoșăneni.

Marius Croitoru a făcut o criză de nervi la finalul unui joc pe care FC Botoșani îl putea câștiga.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad