Connect with us

Politica

Sediu PNL vandalizat în ultima zi de campanie electorală

Published

on

În timpul nopții de vineri spre sâmbătă, în intervalul orar 23,00-08,00, sediul Organizației Municipale PNL Botoșani a fost vandalizat. Un geam al clădirii a fost spart din stradă de autori necunoscuți. Poliția a deschis o anchetă pentru identificarea autorilor actului de vandalism. O echipă de criminaliști s-a deplasat la sediul PNL pentru a preleva probe.

Cristian Achiței, primul pe lista de candidați PNL pentru Senatul României, al cărui birou parlamentar este în sediul vandalizat, a declarat: ”Un astfel de act de vandalism este șocant. Sper ca Poliția să reușească să descopere în cel mai scurt timp autorul sau autorii acestui gest incalificabil. Nu pot acuza pe cineva pentru cele întâmplate, pentru că ar fi un gest iresponsabil, iar eu nu mă joc cu cuvintele.

Cred însă că, indiferent de autor, este rezultatul unei continue incitări la ură pe care am resimțit-o în timpul întregii campanii electorale. Este prea mult! Ura sădită în sufletele oamenilor de către politicieni iresponsabili nu are ce căuta într-o competiție electorală democratică și constructivă. Nu mai suntem pe timpul mineriadelor, chiar dacă unii nu reușesc să depășească această etapă roșie, însângerată, din istoria noastră! Ținând cont că suntem și în Postul Crăciunului, cu doar câteva săptămâni înainte de a sărbători Nașterea Mântuitorului nostru, Iisus Christos, un asemenea gest mă întristează cu atât mai mult”.

Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad