Connect with us

Sport

Sirianul Mahmoud Al Mawas este pregătit să debuteze la FC Botoșani: “De la mijloc în sus poate să joace pe orice post”

Published

on

Atacantul sirian Mahmoud Al Mawas a semnat cu FC Botoșani iar astăzi a fost prezentat oficial într-o conferință de presă la sediul clubului. Chiar dacă din punct de vedere fizic este pregătit, antrenorul Marius Croitoru spune să nu vrea să-l forțeze.

Mahmoud Al Mawas este international sirian, are 27 de ani și este cotat la 675.000 de euro de site-ul Transfermarkt. El speră să se adapteze repede, să marcheze cât mai multe goluri și vede FC Botoșani ca o rampă de lansare către alte cluburi mari din Europa.

“Pentru mine această provocare este foarte importantă și este o poartă de a ajunge la echipele mari din Europa. Toată lumea de aici m-a susținut și antrenorul a fost alături de mine în fiecare moment de când am venit, de asemenea toți jucătorii m-au ajutat la antrenamente. Sper să-i ajut pe colegii mei să câștige meciurile”, a spus atacantul sirian.

Marius Croitoru îl compară pe Al Mawas cu Cătălin Golofca și spune că este un jucător poate juca pe mai multe posturi.

“Am făcut tot posibilul să-i facem adaptarea mult mai ușoară. Este un jucător valoros, un jucător care are peste 60 de meciuri internaționale, ceea ce spune mult despre valoarea lui. Este un jucător rapid, care știe să se descurce în criză de timp și spațiu. De la mijloc în sus poate să joace pe orice post. Așteptările pe care le am de la el, le am de la toți jucătorii. Îmi doresc să-și facă acomodarea cât mai repede și să arate așa cum a făcut-o până acum. Nu vreau să pun presiune pe el. Nu vreau să-l forțăm, nu vreau să punem pe umerii lui tot ceea ce nu ne-a ieșit nouă în ultima perioadă. E o provocare și pentru el”, a spus Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad