Connect with us

Politica

PNL Botoșani: Pe 6 decembrie putem scăpa definitiv de PSD 

Published

on

Pe 6 decembrie vă așteptăm la urnele de vot pentru a alege o echipă de profesioniști care să vă reprezinte cu responsabilitate și respect în Parlamentul României. Echipa PNL este singura care poate aduce o dezvoltare rapidă și durabilă a României.

Trebuie să scăpăm de incompetenții și analfabeții funcționali care au distrus această țară timp de 30 de ani. PSD trebuie pur și simplu să dispară din Parlamentul României, instituție care a fost sufocată de oameni corupți, fără școală, fără rușine,  fără respect față de cetățeanul de rând.

S-a dovedit că politica dusă de PSD este una a promisiunilor mincinoase, a  compromisului, a nimicului și a hoției. Într-un cuvânt: PĂGUBOASĂ.  Absolut toți parlamentarii PSD nu au făcut altceva decât să-și slugărească tătucii politici. L-au apărat pe infractorul Dragnea până în ultima clipă. Să nu uităm că au încercat noaptea ca hoții  să schimbe legile țării doar pentru a-și salva de pușcărie liderii corupți.  Atunci când au fost prinși în flagrant la furat au  ripostat violent împotriva propriului popor. Nici un român nu o să uite vreo dată ziua de 10 august 2018, zi în care zeci de mii de oameni, bărbați, femei și copii ce protestau pașnic au fost gazați  și apoi bătuți la ordinul guvernanților PSD.  Nu credem că-și mai dorește cineva să se întoarcă în acele vremuri.

Tot timpul PSD a promovat în funcții înalte persoane care nu au avut o pregătire adecvată. Amintiți-vă că CV-ul fostului ministru Marius Budăi a fost subiect de presă națională după ce s-a descoperit că cel numit de PSD ministru al Muncii nu are școala terminată la timp , iar la bază este șofer de meserie. Suntem convinși că nici un botoșănean nu mai vrea să trăiască o astfel de rușine.

Până duminică, 6 decembrie aveți suficient timp să vă gândiți bine cu cine votați. Important este să vă exercitați dreptul la vot, dar atunci când puneți ștampila pe buletinul de vot să vă gândiți că votați pentru viitorul vostru și al copiilor voștri. Dacă vreți să nu mai trăim într-o țară săracă și coruptă sancționați-i pe cei care au fost la guvernare timp de 30 de ani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad