Connect with us

Politica

USR Botoșani: “O Românie fără hoție nu-i o fantezie”

Published

on

Ultimele zile de campanie sunt decisive. Convinge alți 5 cunoscuți să voteze duminică. Să fim generația care schimbă România. Duminică.

La vot.Sunt mulți cei care îți vor spune acum că ești fără de putere. Că vocea ta e irelevantă și că nu merită să se facă auzită.

Ai mai trecut prin asta însă. Știi că nu-i adevărat. Ai înghețat la proteste. Te-a cuprins furia. Ai suferit. Ai găsit însă de asemenea, în comunitate, suport. O voce s-au făcut două. Apoi patru. Apoi opt. În scurt timp, o voce s-a prechimbat în sute. În mii. În zeci de mii.

Vocea ta, un ton preluat de alții, în cor. Cuvinte care, deși nu au vindecat poate, au însemnat speranță. Și-au adus o schimbare. Invizibilă la început, tot mai pregnantă mai apoi.

Acum ține din nou de tine. Balanța unui Parlament, în mâinile tale și ale tuturor celor care, asemeni ție, n-au mai stat deoparte. O Românie fără hoție nu-i o fantezie. Începe pur și simplu cu un vot, urmând a continua, așa cum e firesc, cu eliminarea privilegiilor, cu o reformă profundă și cu garanția că această țară va fi una a șanselor egale, o Românie a oamenilor, nu a intereselor personale.

Această Românie începe cu tine, duminică. Votează pentru revoluția bunei guvernări și convinge alți 5 prieteni să-ți urmeze exemplu.

Reușim. Împreună.

Votează duminică USR PLUS.

Andrei Drancă, președinte USR Botoșani

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad