Connect with us

Politica

USR Botoșani: “O Românie fără hoție nu-i o fantezie”

Published

on

Ultimele zile de campanie sunt decisive. Convinge alți 5 cunoscuți să voteze duminică. Să fim generația care schimbă România. Duminică.

La vot.Sunt mulți cei care îți vor spune acum că ești fără de putere. Că vocea ta e irelevantă și că nu merită să se facă auzită.

Ai mai trecut prin asta însă. Știi că nu-i adevărat. Ai înghețat la proteste. Te-a cuprins furia. Ai suferit. Ai găsit însă de asemenea, în comunitate, suport. O voce s-au făcut două. Apoi patru. Apoi opt. În scurt timp, o voce s-a prechimbat în sute. În mii. În zeci de mii.

Vocea ta, un ton preluat de alții, în cor. Cuvinte care, deși nu au vindecat poate, au însemnat speranță. Și-au adus o schimbare. Invizibilă la început, tot mai pregnantă mai apoi.

Acum ține din nou de tine. Balanța unui Parlament, în mâinile tale și ale tuturor celor care, asemeni ție, n-au mai stat deoparte. O Românie fără hoție nu-i o fantezie. Începe pur și simplu cu un vot, urmând a continua, așa cum e firesc, cu eliminarea privilegiilor, cu o reformă profundă și cu garanția că această țară va fi una a șanselor egale, o Românie a oamenilor, nu a intereselor personale.

Această Românie începe cu tine, duminică. Votează pentru revoluția bunei guvernări și convinge alți 5 prieteni să-ți urmeze exemplu.

Reușim. Împreună.

Votează duminică USR PLUS.

Andrei Drancă, președinte USR Botoșani

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )