Connect with us

Social

Asociația Grup Civic a demarat Campania „5000 de zâmbete”

Published

on

Daniel Câșlariu și Asociația Grup Civic au demarat Campania “5000 de zâmbete”, o campanie prin care vor să aducă o bucurie copiilor din județul Botoșani.

Oameni dragi sufletului meu, cu gândul la copiii ale căror aripi sunt frânte de sărăcie, care se culcă flămânzi sau cu lacrimi în ochi, am decis să organizez a doua ediţie a Campaniei „5000 de zâmbete”. Vrem să ajungem la 5000 de copii din judeţul Botoşani, să le aducem o bucurie în preajma sărbătorilor de iarnă. Bucuria lor să se adune şi aşa să putem să schimbăm în bine viaţa unor semeni cu care soarta nu a fost prea darnică. Pentru că nimic nu se compară cu bucuria unui copil care primeşte o ciocolată sau o portocală, cu bucuria copilului care vede că scrisorile trimise către Moş Nicolae şi Moş Crăciun au ajuns acolo unde trebuie.

La prima ediţie, cu ajutorul multor oameni inimoşi, am reuşit să generăm o extraordinară energie a faptelor bune şi am ajutat 5150 de copii. În acest an ne propunem să ajungem la 5000 de copii din cele mai îndepărtate şi sărace cătunuri ale judeţului. La copiii care nu de puţine ori au suferit de frig sau de foame, copiii desculţi în şlapi din plastic, copiii puşi la muncă de mici, copiii care au suferit pentru că părinţii lor nu au bani să le cumpere poate o bomboană sau o banană. Copiii care în fiecare an îl aşteaptă cu bucurie pe Moş Crăciun „cu ceva dulce”.

Campania o demarăm astăzi şi ne propunem ca în perioada 18 – 22 decembrie, să distribuim darurile constând în dulciuri şi portocale. Avem nevoie de voluntari care să ne ajute cu distribuirea pachetelor. Şi avem nevoie de ajutorul tuturor celor care cred că nu există mulţumire sufletească mai mare decât zâmbetul pe chipul unui copil care primeşte un dar mult aşteptat. Cu gândul la toţi copiii care aşteaptă o minune în prag de sărbători, pornim la drum. Cu speranţă, credinţă şi încredere că vom izbândi.

Dumnezeu să vă răsplătească îmiit pentru toate faptele bune! In mai puțin de doua săptămâni speram sa strângem suma de 60.000 de lei pentru a achita cele 5000 de pachetele de dulciuri și cele 5000 de portocale. Doamne ajută.

Dacă si dumneavoastră doriți sa faceți un copil fericit puteți dona cat de puțin aici:

  • IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
  • IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.
  • IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.
  • Codul Swift BTRLRO22. Cu specificația “5000 de zâmbete”

Rugămintea mea este ca dumneavoastră sa distribuiți în speranța că va dori cineva sa ne dea o mână de ajutor.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad