Connect with us

Sanatate

Mobilizare pentru salvarea medicului Radu Malancea

Published

on

Vestea că medicul ortoped Radu Malancea este în stare gravă și că are nevoie de sânge i-a făcut pe botoșăneni să se mobilizeze. De la primari, oameni de afaceri și până la reprezentanții ONG-urilor, cu toții au venit la Centrul județean de Transfuzii pentru a dona sânge.

Printre primii care s-au mobilizat au fost reprezentanții Asociației Grup Civic. În frunte cu Daniel Câșlariu, cei de la Asociația Grup Civic au fost în această dimineață și au donat sânge. Un alt botoșănean care s-a prezentat la centrul de Transfuzii a fost Angel Gheorghiu, primarul orașului Bucecea.

“Nu am putut să rămân indiferent apelului făcut de mulți prieteni pe toate canalele media, pentru a dona sânge medicului Radu Malancea, aflat în stare gravă astăzi, având în vedere și faptul că avem aceiași grupă sanguină B3. Un medic care de-a lungul carierei a salvat multe vieți și pentru care vă îndemn și eu să faceți un gest de umanitate și să demonstrăm că a fi OM nu rămâne doar un ieftin slogan politicianist. Multă sănătate vă doresc, atât domnului doctor cât și tuturor celor care se afla în aceste momente în suferință”, este mesajul transmis de primarul orașului Bucecea.

În plus, unii oameni de afaceri au anunțat că vor oferi pizza și prăjituri personalului de la Transfuzii care a venit astăzi la serviciu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad