Connect with us

National

Traficanți de droguri reținuți de procurorii DIICOT

Published

on

Ieri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 5 inculpați și măsura controlului judiciar față de alți 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată și deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu, fără drept.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada august – noiembrie 2020, inculpații au vândut, în mod repetat, droguri de risc și mare risc către diverși consumatori de pe raza județului Mehedinți.
La data de 26.11.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Mehedinți au efectuat un număr de 12 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 100 de grame de cannabis, 30 de grame de cocaină, 10 grame de hașis, 1.200 de grame de tutun prelucrat, 1.750 de euro, 10 grindere, precum și dispozitive de manipulare și cântărire de mare precizie.
În cursul zilei de astăzi, cei 5 inculpați reținuți vor fi prezentați Tribunalului Mehedinți cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova și al jandarmilor din cadrul IJJ Mehedinți.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad