Connect with us

National

Percheziții într-un dosar de trafic de minori

Published

on

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Ialomița au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada ianuarie – noiembrie 2020, profitând de vulnerabilitatea unei persoane vătămate minore, inculpatul a racolat-o, a găzduit-o și transportat-o în diferite orașe din România, în scopul exploatării sexuale, prin obligarea la practicarea prostituției.
La data de 26.11.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Ialomița împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Ialomița au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 8 telefoane mobile, suma de 1.759 de lei, un pliculeț cu fragmente vegetale de culoare verde oliv, un dispozitiv metalic tip grinder, precum și înscrisuri cu valoare probatorie.
În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Ialomița a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Brașov.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad