Connect with us

Politica

Mihaela Huncă-candidat Pro România Botoșani la Camera Deputaților PROmisiunea PRO România: infrastructură modernă în toată Moldova!

Published

on

Proiectul de infrastructură al Pro România prevede realizarea unei rețele de autostrăzi care să unească provinciile istorice și să le conecteze cu sistemul european de transport. Singurele investiții făcute în zona Moldovei au fost în perioada guvernului Ponta când s-a reabilitat soseaua Botosani-Suceava si drumul Botosani-Dorohoi. Mulți români își amintesc cum, în 2012, când Victor Ponta a preluat guvernarea, România era în criză profundă, iar el a repus economia pe picioare.
“Acum, PRO România oferă din nou românilor PROmisiunea ieșiri din criză, din această situație grea în care ne-au adus Orban și Iohannis! Și mai oferă și PROmisiunea unei dezvoltări durabile. Am trait cu toții ani în care Moldova a fost practic văduvită de proiecte de investiții de amploare, în timp ce restul țării s-a dezvoltat în ritm alert. Au fost ani în care aceste proiecte au fost îngropate, din motive cunoscute doar la nivelul guvernanților, iar Moldova a rămas regiunea cea mai subdezvoltată la nivel national. Când Victor Ponta a semnat cu Corina Crețu în 2015 la București master planul pe transport și programul infrastructură mare, pe primele două poziții erau două obiective din Moldova: Spitalul Regional de la Iași și autostrada Moldovei. Pentru Pro România aceste proiecte, îngropate cu bună știință de președintele Iohannis și de toate guvernele de până acum, rămân o prioritate. Printr-o absorbție accelerată a fondurilor europene Pro România are în plan realizarea unei rețele de autostrăzi care să unească provinciile istorice și să le conecteze cu sistemul european de transport și a unui sistem de căi ferate rapide care să unească Bucureștiul de toate frontierele naționale. Pe 6 decembrie, fii PRO România! PRO România este alături de toți românii!”, a declarat candidatul Pro România la Camera Deputaților Mihaela Huncă.

Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad