Connect with us

Administratie

Bază sportivă modernă în orașul Săveni FOTO&VIDEO

Published

on

Se lucrează de zor la noul stadion al orașului Săveni iar autoritățile locale spun că baza sportivă va fi finalizată la 1 iunie 2021.

Primăria Săveni a început în urmă cu câțiva ani demersurile pentru un complex sportive în centrul orașului. Într-o primă etapă, a fost obținută finanțarea și s-a construit o sală de sport modernă după care s-a aprobat realizarea unui stadion nou plus două terenuri de baschet și volei.

“Este un proiect în valoare de aproximativ 1,7 milioane de euro. Complexul sportiv cuprinde trei terenuri, unul de volei, unul de baschet și terenul de fotbal. Toate vor avea tribune acoperite, vestiare și condiții la standarde europene. Zonă de recuperare, zonă VIP, loje. Se vor putea juca inclusiv meciuri de fotbal, la Liga a II-a. Noi ne propunem să avem o echipă de Liga a III-a. Avem deja contacte cu mai mulți colaboratori care ar putea să se implice financiar. Intenționăm să atragem un club din Vest care să ne sprijine să facem o mini academie. Vrem să culegem tinere talente din zonă, să le oferim o șansă, să le asigurăm o bursa, cazare în Săveni”, ne-a spus Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni.

Anul viitor, la Săveni se va înființa un club sportiv care va avea mai multe secții printre care: fotbal, handbal, volei și banschet. Activitatea va fi susținută atât de primărie cât și de oamenii de afaceri din zonă.

“Vrem ca în primăvară să deschidem un club cu mai multe ramuri sportive. Dacă nu găsim implicare locală, vom aduce antrenori care își doresc să vin la Săveni. Primăria va fi un partener foarte serios și decent vis-à-vis de latura sportivă și vom atrage sponsori serioși care își doresc să pună în valoare baza sportivă pe care noi o realizăm”, a adăugat Relu Tîrzioru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad