Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: “Vă invit pe 6 decembrie să facem ca toate drumurile să treacă prin Botoșani!”

Published

on

Dragi botoșăneni,

Sunt Cătălin Silegeanu, conduc de 15 ani un business în domeniul producției maselor plastice, a construcțiilor civile, industriale, hidrotehnice.
Sunt un om hotărât, ambițios, muncitor. Un botoșănean simplu, dar cu o voință de fier. Am intrat în Pro România nemulțumit și îngrijorat atât de incompetența clasei politice care a condus orașul, dar și de degradarea avansată a orașului nostru.

Consider că experiența mea ar putea să fie un plus în ceea ce privește crearea unui cadru legislativ transparent pentru proiectele de dezvoltare urbană și infrastructură. Implicarea mea directă în lucrările de reconstrucție a infrastructurii în toată România, m-a ajutat să înțeleg și să văd diferența dintre zonele cu o infrastructură durabilă și calitativă cu un nivelului ridicat de viață și siguranță socială a cetățenilor în comparație cu infrastructura degradată făcută fără implementarea unei structuri de rezistență, fără a ține cont de mediul climatic, fac ca orașele să aibă un nivel scăzut economic, cultural și turistic.

Una dintre măsurile propuse de BNR ar fi reducerea programului de lucru al bugetarilor cu o cincime.

Eu propun altceva, digitalizare în instituții publice. Astfel, toate programele propuse mai sus ar putea fi implementate mai repede, evitând birocrația greoaie, care nu doar că ține proiectele pe loc, dar și pune în pericol sănătatea funcționarilor și a cetățenilor plătitori de taxe și impozite. Vrem o țară ca afară? Hai cu debirocratizarea!

O infrastructura rutieră, pietonală, de calitate sunt motorul dezvoltării economice a unui oraș.

Susțin alături de colegii mei din Pro Romania reconfigurarea sistemul și a modului imparțial de implementare a proiectelor infrastructurii intensive pentru un master plan al infrastructurii rutiere, feroviare românești care să cuprindă și să interconecteze toată România și nu doar anumite zone.

#AlegeriParlamentare
#VoteazaProRomania
#CatalinSilegeanu

Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad