Connect with us

Sport

FC Botoșani – Univ. Craiova 0-0. GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani întâlnește în această seară pe Universitatea Craiova, formație care vine pe Municipal cu un alt antrenor. Italianul Cristiano Bergodi a părăsit formația din Bănie iar locul lui a fost luat de Corneliu Papură, omul de încredere al patronului Mihai Rotaru.

FC Botoșani a avut un start de partidă surprinzător de bun. Roș-alb-albaștrii au ieșit la joc încă din primele minute, au avut posesia iar în minutul 10 atacantul grec Chalkiadakis a avut prima șansă de a marca. Rodriguez șutează din afara careului dar mingea trece pe lângă poarta oltenilor.

În minutul 38, Chalkiadakis are încă o șansă mare de a marca dar șutează peste poartă din centrul careului. Două minute, Craiova are prima ocazie de gol după o gafă a portarului Pap.

Maniera de arbitraj a centralului Bogdan Dumitrache este pro oaspeți. După mai multe decizii în favoarea oltenilor, în minutul 44, Marius Constantin îl lovește pe Patache în zona capului dar arbitrul nu dă nici măcar fault.

Debutul reprizei a doua a fost mai echilibrat dar fără ocazii la cele două porți. În minutul 63, Chindriș pierde mingea la 25 de metri de propria poartă, Nistor scapă spre poarta lui Pap dar șutează modest.

Mamut șutează din marginea careului dar Pap prinde.

Croitoru este un car de nervi și a spart cu pumnii un geam de la tribuna oficială. Finalul partidei aparține oltenilor care au luat cu asalt poarta lui Pap. În minutul 90+3 Mamut are șansa de a aduce victoria oltenilor dar șutează mult peste poartă.

Partida s-a încheiat la egalitate scor 0-0.

 

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad