Connect with us

Sport

FC Botoșani – Craiova. M. Croitoru: “Nu am 11 jucători. Ar fi o mare surpriză să obținem un rezultat pozitiv”

Published

on

Marius Croitoru are în continuare mari probleme de lot și va fi nevoit să folosească mai multe rezerve în meciul de mâine, contra Universității Craiova.

Chiar dacă o parte dintre jucătorii depistați pozitiv au ieșit din carantină, Croitoru nu va putea conta pe ei deoarece nu au făcut niciun antrenament în ultimele două săptămâni.

“Din păcate, ne-a afectat și pe noi acest virus și ne-a afectat destul de grav dar vom juca cu jucătorii care vor fi apți din punct de vedere medical. Acum nu se  mai poate vorbi de capacitate de efort, de pregătire fizică. Un jucător care stă 14 zile în carantină, în două zile nu poate face mare lucru. Astăzi mai așteptăm câteva rezultate dar chiar dacă sunt negative, până sâmbătă la ora meciului ce pot să mai fac? Probabil îi voi trece pe foaie ca să am la număr. În momentul acesta nu am 18 jucători de câmp plus doi portari”, a spus Marius Croitoru.

Antrenorul principal al FC Botoșani spune că oltenii sunt favoriți în meciul de mâine. “Este normal să plece sută la sută favoriți. Eu nu am 11 jucători, nu mă pot apropia de ei. Craiova este mult mai organizată și mai puternică decât în anii trecuți. Ar fi o mare surpriză să obținem un rezultat pozitiv. În alte condiții, nu. Și Botoșaniul este o echipă bună și am demonstrat de atâtea ori. De câte ori am jucat cu Craiova, ne-am ridicat la nivelul ei”, a afirmat Croitoru care o vede pe Universitatea Craiova o candidate serioasă la titlu.

“Craiova este o echipă puternică, a demonstrat-o și anul trecut. A demonstrat-o și în acest campionat. Sunt cele trei din față, Steaua, CFR și Craiova care vor să câștige campionatul. Craiova este o candidată sigură la campionat”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad