Connect with us

Politica

Deputatul Mihaela Huncă solicită redeschiderea școlilor și testarea elevilor și profesorilor

Published

on

Mihaela Huncă, deputat Pro România, solicită Guvernului Orban să redeschidă școlile și să fie alocate fondurile necesare pentru creșterea capacității de testare.

Parlamentarul botoșănean spune că atât în învățământ cât și în alte domenii ar trebui să se facă testare săptămânală iar activitățile să revină la normal.

“Organizația Mondială a Sănătății, încă de la începutul pandemiei, ne sfătuia să facem testare în masă. Noi cei de la Pro România am făcut demersuri și solicitări astfel încât să se mărească capacitatea de testare a oamenilor. Asia este un exemplu de bună practică, au stopat epidemia, folosindu-se de testarea în masă. Slovacia a demonstrat că a putut să stopeze epidemia printr-o testare în masă. Noi propunem un program de măsuri immediate pentru populație pentru a ieși din criză, una dintre măsuri este testarea populației în regim gratuit. Era bine să se testeze și activitatea să continue. Propunem să se redeschidă școlile și săptămânal să fie testați elevii și personalul din sistemul de învățământ. Cei care avem testul negativ să ne continuăm activitatea iar ceilalți să fie izolați și tratați”

Cred  că ar trebui să-I sancționăm pentru această incompetență și nepăsare față de poporul roman. Vedem prieteni, colegi, rude care pleacă dintre noi. E foarte grav”, a declarat Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad