Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Am greșit când nu l-am dat la FC SB. Puteam să iau 600.000-700.000 de euro”

Published

on

Fundașul Andrei Chindriș a fost cel mai căutat jucător din lotul FC Botoșani iar patronul Valeriu Iftime spera să obțină peste un milion de euro.

Acum regretă că nu a acceptat oferta lui Gigi Becali care inițial era dispus să plătească 700.000 de euro pentru fundașul de 21 de ani.

“Am greșit când nu l-am dat la FC SB dar nu știu dacă în momentul ăla copilul pleca la FC SB. Înainte de pandemie puteam să iau 600.000-700.000 de euro. Discuția cu mai multe cluburi era de cel puțin un million. Cred că erau zece impresari pe zi care veneau să le dăm împuternicire să-l vândă în Italia, Franța, Spania. Cea mai clară ofertă a fost de la FC SB, domnul Becali mi-a spus: atât îți dau. Eu am vorbit cu copilul, era nehotărât și până la urmă a rămas la noi”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani este optimist că Andrei Chindriș va fi transferat pe o sumă mare și a anunțat că fundașul dreapta Denis Haruț rămâne cel puțin încă un an la Botoșani.

“Haruț nu va pleca sigur anul acesta. Va pleca iarna viitoare sau în 2022. Îl mai avem pe Camara, un jucător de 23 de ani, trebuie să vedem ce facem cu ei. Eu îmi construiesc bugetul pe aceste venituri. Așa trăiește tot fotbalul din lumea asta”, a adăugat Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad