Connect with us

Sport

Au scăpat de COVID. Mai mulți jucători revin la antrenamente

Published

on

O parte dintre jucătorii echipei FC Botoșani au scăpat de coronavirus iar din această săptămână vor relua antrenamentele.

În ultimele săptămâni, FC Botoșani a avut mari probleme din cauza virusului SARS-CoV2. Aproape jumătate din componenții lotului s-au infectat și au intrat în carantină. O parte dintre ei vor reveni în aceste zile la antrenamente și vor fi incluși în lot pentru meciul cu Univ. Craiova. În carantină rămân Mihai Roman, Enriko Papa, Youssef și Camara.

“Am luat toate măsurile dar a fost suficientă o singură breșă. Primul infectat a fost Babunski dar el a fost izolat imediat. Apoi s-a infectat Andrei Chindriș. El a fost la meciul cu Gaz Metan după care a avut două zile libere. Când a venit, a avut contact cu patru băieți care toți au luat de la el. De la cei patru au luat și alții. Așa am ajuns să se îmbolnăvească vreo 12. Ei nu au făcut nicio ședință comună, nu au făcut bazin, nu s-au văzut în vestiar decât la meciuri. Fiecare venea cu mașina la antrenament. Nu au stat împreună în spații închise. Am avut noroc de această pauză pentru că la un moment dat aveam la antrenament 12 copii. Sunt șanse mari să-și revină mai mulți jucători până la meciul cu Craiova. Patru vor rămâne în continuare în carantină printre care și Mihai Roman”, a spus Valeriu Iftime.

„O firmă din București va deschide un laborator de teste PCR la Botoșani. Noi le-am cedat un spațiu în care era cabinetul medical și sala de fitness și am negociat niște condiții mai bune pentru noi, să avem 50 de teste lunare. Noi trebuie să recunoaștem că până acum, cei de la DSP și Spitalul Județean au fost super ok. Pentru asta trebuie să le mulțumim”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad