Connect with us

Politica

VIDEO. Cătălin Silegeanu: „E timpul să nu mai credem nimic din PROMISIUNILE lor pentru că în spate nu au REALIZĂRI”

Published

on

Fii Tu schimbarea de care avem nevoie. Privește în jurul tău, gândește, analizează apoi Votează.

Au trecut 5 ani de la incidentul de la #Colectiv și nimeni nu a învățat nimic. Aceeași oameni își prelungesc la nesfârșit viață în aceleași funcții în care s-au învârtit timp de 30 de ani, fără a aduce o schimbare majoră sau memorabilă în România. În funcțiile cheie sunt oameni numiți politic, fără experiență, fără ambiție și fără dorința de a face bine, ci doar să încaseze lunar banii stând degeaba.

În România vin tragedii după tragedii, fără că nimeni să fie tras cu adevărat la răspundere. Aseară au ars 10 oameni în sectile AȚI din Piatră Neamț.

În România mor oameni zilnic din cauza incompetenței și a “impotenței” actualei clase politice în a lua decizii și în a și le asumă. E timpul să spunem GATA acelor indivizi ce i-am votat atâta timp și nu au făcut nimic, nu au schimbat NIMIC, nu au construit nimic, doar au furat, distrus și au permis tinerilor valori să își caute un trăi mai bun în alte țări, din cauza faptului că România oferă prea puțin sau câteodată NIMIC.

E timpul să nu mai credem nimic din PROMISIUNILE lor pentru că în spate nu au REALIZĂRI.

Ambiție. Experiență. Putere. Dorință de schimbare. Nouă clasă politică are nevoie de toate aceste calități, pentru a scoate Botoșaniul din starea în care vechii politicieni ne-au adus.

Iar Botoșaniul are nevoie de o nouă clasă politică. Are nevoie de politicieni noi. Nu mai putem acordă încredere celor care ne-au dezamăgit 30 de ani. Nu mai putem lăsă incompetența și blaturile politice să ne țină în sărăcie.

Suntem Pro România și avem soluții pentru a genera dezvoltare. Avem oamenii cu experiență. Avem puterea de duce proiectele la bun sfârșit și ambiția de a face din Botoșani un județ de care să fim mândri.

Pe 6 Decembrie alege inteligent. Alege în interesul tău. Alege dezvoltarea, progresul și bunăstarea. Alege pentru ține. Alege Pro România!

#AlegeriParlamentare

#VoteazaProRomania

Comunica de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad