Connect with us

Administratie

FLĂMÂNZI. Iluminat public modernizat cu fonduri de la AFM

Published

on

P12rimăria orașului Flămânzi a demarat un proiect prin care se va moderniza iluminatul public. Investiția este de un million de lei iar finanțarea este asigurată de Agenția Fondului de Mediu.

“Deja am fost înștiițați să pregătim documentele pentru semnarea contractului financiar în ceea ce privește proiectul de modernizare a iluminatului. Este un proiect în valoare de un milion de lei finanțat de Agenția Fondului de Mediu. Imediat după semnarea contractului vom demara procedura de licitație pentru proiectul tehnic și execuția lucrărilor. Vom înlocui aproximativ 600 de lămpi. Vom îmbunătăți iluminatul public din Flămânzi și vom face economii la facturile de energie electrică”, a precizat Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi.

Un alt proiect care va fi demarat în perioada următoare este sala de sport de la școala Ion Bojoi. Proiectul este realizat de Compania Națională de Investiții.

“Din discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții, până la sfârșitul acestei luni vor lansa spre licitație proiectul tehnic și execuția sălii de sport de la Școala Ion Bojoi. Este un proiect la care tot am făcut referire în ultima perioadă”, a adăugat primarul orașului Flămânzi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad