Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: “Pentru ce atâta bătaie joc? Cine răspunde pentru această situație? Cine va fi tras la răspundere pentru toate aceste neajunsuri?”

Published

on

Cetățenii județului Botoșani trebuie să se implice în dezvoltarea lui. Pe data de 6 decembrie nimeni nu trebuie să se ascundă după tipare false, că sunt apolitici, că sunt pensionari, că sunt dezamăgiți, că nu îi interesează și că nu au cu cine sa voteze!

Această atitudine este mult mai periculoasă decât îndrăzneală politicienilor de a guverna împotriva cetățenilor.

Avem nevoie de unitate, de înțelegere și de maturitate. Indiferent de simpatiile sau antipatiile pentru partidele politice, trebuie să înțelegem că această neimplicare nu va aduce investitori, drumuri asfaltate, rețele edilitare moderne, nu vor schimba stâlpii de iluminat vechi de 40 sau 60 de ani.

O să avem aceleași drumuri care nu pot fi numite drumuri  și care la prima ploaie, zăpadă, îngheț, devin pur și simplu adevărate trasee din emisiuni care te învață cum să supraviețuiești în jungla fără acces la civilizație.

O să vedem în curând știri cu ambulanțe blocate în noroi, troiene de zăpadă, bolnavi duși în paturi catre ambulanțele blocate… oameni care nu pot ajunge la farmacii, fără apă curentă dar obligați să completeze declarații, sate întregi fără curent dar cu copiii obligați să învețe online…

Pentru ce atâta bătaie joc? Cine răspunde pentru această situație? Cine va fi tras la răspundere pentru toate aceste neajunsuri??? Cine va răspunde pentru viitorul distrus al acestor copii?

Pentru că m-am saturat să văd ani la rând bătaia de joc și a PSD-ului și a PNL-ului, care au venit cu sloganuri care mai de care ,”siguranță drumurilor”, “aici sunt banii dumneavoastră” – aici cred că plătim cel mai mare jaf, o dublă taxă  care ar fi trebuit să o revedem in calitatea drumurilor ,”siguranță unui trai  mai bun”Romania educat!!!..Acești oameni care au revenit acum la conducerea  județului s-au perindat prin diferite funcții și care au avut nenumărate ocazii și ar fi trebuit să își respecte promisiunile fata de cetățeni. Dar ei și-au îndeplinit visele, trăiesc mai bine, cu multe case, terenuri și milioane în conturi lucrând o viață la stat, la stat degeaba …

Botoșani trebuie să renască!

Botoșani trebuie să înceapă să se dezvolte și să ajungă la nivelul de dezvoltare a orașelor din vestul țării.

Lupta mea împotriva celor care au falimentat acest oraș va continua în Parlamentul României. Botoșănenii trebuie să nu mai acorde vor de încredere politicienilor care nu au făcut nimic și au tratat toate proiectele atât de necesare Infrastructurii, Sănătății, Educației, Economiei, Turismului cu derâdere și cu amânări ,întârzieri sau eliminări a finanțărilor.

Trebuie să fim uniți, curajoși și trebuie să învățăm să spunem Nu mai vrem Sărăcie, Nu mai vrem Dezbinare, Nu mai vrem să fie Bătaia de joc a intereselor meschine a Mafiei Partidelor care au distrus acest județ.

Gata cu “glodul”, gata cu latrinele, gata cu etichetarea județului că fiind “Polul Sărăciei”! Avem nevoie doar de oameni ambițioși, puternici, cu experiență și curajul  de a veni cu o schimbare.

Stop cu  batjocorirea producătorilor și a oamenilor de la sate.

Știm și am văzut cu toții că voi cei care ați slujit președinții de partide și care ați vândut pentru binele vostru, acest oraș și ați vândut șansă la bunăstare a acestui oraș… e timpul să plecați acasă.

Nu avem nevoie de voi! Ne-am săturat să vă vedem mutrele schimonosite și comportamentul vostru plin de ipocrizie care ne fac judetul de rușine!

 Eu, Cătălin Silegeanu candidat la Camera Deputaților din partea ProRomania Botoșani . Voi lupta pentru investiții, fonduri și proiecte corecte pentru Cetățenii Județului Botoșani!

Voi lupta pentru tinerii care nu au o pregătire profesionala, voi lupta pentru egalitate de șanse la educație, sănătate si viață!

Voi duce o luptă aprigă împotriva sărăciei. Copiii din județul Botoșani și din toată România, nu trebuie să se culce flamanzi, să doarmă în frig și întuneric.

Trebuie să reușim să spunem și să punem STOP violenței domestice în familie.

STOP abuzurilor împotriva cetățenilor !

Doar împreună Reușim ! Fiți alături de mine în acest proiect!

Cătălin Silegeanu – Candidat Pro România pentru Camera Deputaților

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad